Adres:
Kantoorgebouw Zoomers
Zoomstede 13J
3431 HK Nieuwegein

Telefoon:
Rutger Korstjens: 06-20609997 of rutger@newskills.nl

Wil je als kandidaat je CV achterlaten? Reageer Nu

New Skills bevindt zich in kantoorgebouw Zoomers

Routebeschrijving

Met de auto :  

Vanaf de A2 (vanuit Amsterdam/ Den Bosch)
Neem afslag 9 Nieuwegein en volg hierna de borden met ‘Centrum/Antonius’. U rijdt op de Zuidstedeweg. Volg ‘parkeerroute Centrum’, parkeergarage Stadshuis. Aan het einde van de weg bereikt u onder het viaduct een T-splitsing, daar houdt u links aan, rijdt vervolgens rechtdoor en u vindt voor u parkeergarage Stadshuis. Daar waar u de parkeergarage inrijdt, moet u de garage weer verlaten. Loop rechtdoor (daarna rechts) om het gebouw heen, daar vindt u de hoofdingang. Wij openen de deur voor u na het aanbellen op het belsysteem aan de rechterkant.

Vanaf de A12 (vanuit Arnhem/ Den Haag/ Rotterdam)
Op ring Zuid neem afslag 16 Nieuwegein. U volgt hierna de borden met ‘Centrum/Antonius’. U rijdt op de AC Verhoefweg. Deze vervolgt u tot de T-splitsing. U gaat linksaf de Zuidstedeweg op.
Volg ‘parkeerroute Centrum’, parkeergarage Stadshuis.
Aan het einde van de weg bereikt u onder het viaduct een T-splitsing, daar houdt u links aan, rijdt vervolgens rechtdoor en u vindt voor u parkeergarage Stadshuis Daar waar u de parkeergarage inrijdt, moet u de garage weer verlaten. Loop rechtdoor (daarna rechts) om het gebouw heen, daar vindt u de hoofdingang. Wij openen de deur voor u na het aanbellen op het belsysteem aan de rechterkant.

Vanaf de A27
Op knooppunt Lunetten richting Ring Utrecht/ Rotterdam/ Den Haag. Daarna afslag 16 t/m 18 Ring Utrecht/ Jaarbeurs/ Nieuwegein. Volg de borden voor Hoograven/Lunetten/Houten.
Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Laagravenseweg. Ga verder op de N408. Weg vervolgen naar Plettenburgbaan. Sla rechtsaf naar de Zuidstedeweg. Volg parkeerroute Centrum, ga rechts bij het derde verkeerslicht. U rijdt op de Voorstede, volg parkeerroute Stadshuis (2x rechts, 1x links), de parkeergarage bevindt zich aan het einde van de weg (Nachtwachtstede) aan uw linkerzijde.
Daar waar u de parkeergarage inrijdt, moet u de garage weer verlaten. Loop rechtdoor (daarna rechts) om het gebouw heen, daar vindt u de hoofdingang. Wij openen de deur voor u na het aanbellen op het belsysteem aan de rechterkant.

Parkeren

Parkeergarage Stadshuis is betaald parkeren (€ 2,20- per uur) . U kunt betalen met munten, biljetten, pin, of creditcard.

Met openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station Utrecht neemt u de sneltram richting Nieuwegein Zuid, lijn 60 en stapt uit bij halte Merwestein. Deze vertrekt elk kwartier. Reistijd is ca. 22 minuten. Kijk op www.u-ov.nl