New-Skills

De kracht van New Skills

New Skills is ruim 9 jaar succesvol in executive search en interimbemiddeling. Elke opdracht wordt met veel persoonlijke aandacht en enthousiasme begeleid, zodat kwaliteit kan worden geleverd en het juiste resultaat wordt behaald. We werken voor de top van de arbeidsmarkt en bemiddelen voor organisaties die getalenteerde professionals willen aannemen.

  • Gerichte en efficiënte search in plaats van plaatsen advertentie (waar vaak niet de beste kandidaten uit naar voren komen)
  • Focus op disciplines commercie (marketing & sales) en HR
  • Focus op hoogopgeleide professionals en managers
  • kwalitatief kandidaten netwerk, top van de arbeidsmarkt;
  • combinatie van marktkennis en gedegen inzicht in mens en organisatie;
  • exclusieve aandacht voor Opdrachtgever en kandidaat;
  • Intensieve begeleiding en advisering van zowel kandidaat als opdrachtgever;
  • kandidaten in procedure worden tijdens de selectie getest op ervaring, capaciteiten en persoonlijkheid.

 

Rutger Korstjens

C30407D9-C801-4911-94B5-A07E9EB9D97E

Na mijn rechtenstudie in Amsterdam heb ik bij een aantal grote bedrijven o.a Delta Lloyd en KPN gewerkt. Ik heb daar ervaring opgedaan in accountmanagement, business development en marketing functies. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar Werving en Selectie en Talent Management bij een groot landelijk werkend Werving en Selectie bureau.

Om mezelf te blijven ontwikkelen en vanuit mijn wens een bedrijf te starten heb ik bij de Business school NIMBAS in 2004 een MBA afgerond. In 2006 heb ik het Executive Search bureau New Skills opgericht. 

Naast werk vind ik het leuk om te sporten (tennis, hardlopen), op vakantie te gaan met mijn gezin en lekker te eten met vrienden.
Linkedin

Jurriaan Stumpel

C30407D9-C801-4911-94B5-A07E9EB9D97E

Na Rechten en Bedrijfswetenschappen gestudeerd te hebben aan de Radboud Universiteit Nijmegen ben ik mijn loopbaan begonnen bij Start People. Ik heb hier geleerd wat het belang is van de juiste kandidaat op de juiste plek. Om mijn commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen heb ik na drie jaar de switch naar Accountmanagement gemaakt waarin ik de afgelopen drieënhalf jaar werkzaam ben geweest. In 2014 heb ik me aangesloten bij New Skills als Executive Search Consultant.

Naast mijn werk ben ik een fanatiek hockeyer, houd ik van lekker eten en van het maken van roadtrip-vakanties door het zuiden van Europa.

Linkedin